09/10

Jag vet att det är lite magert här just nu men jag ser på statistiken att ni är mig trogna ;)
Kommer upp med ett feting inlägg här om ett par dagar, håll ut så länge!

Gott nytt år på er alla! Hoppas ni får en kanonkväll med alla era nära och kära.

LOVE


El stockholmo

Hello gangstas!

Är hemma i sthlm och lever livet. Kanske uppdaterar något men har ingen egentlig lust till det egentligen. Ska ha en galet bra vecka nu.

God Jul !

Hallåå Börje!

Hej partypeople!

Min helg har varit galen, lr ja lördagen iallafall! Var ute o fira lilla Julia Knulia! Förade hemma hos henne mitt ute i ingenstans, dvs stehag för en utspårad utgång i Lund. Vi svingade de lurviga inne på Carlsson och hamnade på efterfest i sandby. Galen natt hade galet kul! Julia hade en toppen kväll också och det var ju huvudsaken!

Bakissöndagen tillbringades i liggande ställning men jag ska inte klaga. Stockholm imorn ju! :D Lunch med min underbara farfar imorgon och sedan väntar en utspårad vecka. Josse fyller 18 så en galen utgång väntar, hoppas jag !

Ikväll bär det av ut igen iallafall, en runda till Malmö med den bästa sen ett tidigt morgonflyg hemåt! Vi ses i stockholm!

LOVE


I taxin :)

Julia poserar på bussen!

Lite småtrött men inte så värst mycket

Åhh vilken härlig dag. Jag försov mig som vanligt, Kari panikväcker mig för vi skulle ju hopptävla idag.
Tävlingen gick fint, det var kul att se alla i klassen tävla och omhoppningarna var bäst. Jag vann iallafall, känns galet kul! Men ni enebyare som läser min blogg vet ju om att jag är lite utav en expert på omhopningar! Mohahaha

Nu på eftermiddagen ialafall så skulle jag lägga mig o kolla på film, stenslocknar o vaknar halv 10. Inte sådär jättekul så jag får kila ner till internatet en sväng så jag har något att sysselsätta mig med. Och jag höll på att glömma. JULLOV!!!!!

En helt vanlig onsdag

Men fy vad dåligt det hela började. Jag blandade ihop onsdag med tisdag och tog en för sen buss in och blev försenad till en föreläsning om hinduism inne i Lund. Men jag hann med det andra. Sen gick jag o fina Malou o åt sushi till lunch. Det är våran lilla jultradition. Sushi i Malmö var det förra året, blev i Lund i år. Sen en sväng på stan. Men jag var inte alls på humör. Var på ganska dåligt humör och ville bara sticka hem o lägga mig men det kunde jag ju inte eftersom att jag skulle iväg till jobbet. Som jag sa upp mig från idag också. Så nu mera kan jag titulera mig själv som arbetslös, eller med finare ord, arbetsbefriad. Men jag ska söka ny ajobb i Lund efter nyår, hoppas jag får något bra!

Sen tack till päronen därhemma som fixa flygbiljetter till mig hem.
El stockholmo on tuesday! WOHO watch out fiskmåsar, schtefanschtek intar staden med klackar av stål!

och bara så ni vet, jag ÄLSKAR snö.

Äntligen!

Äntligenäntligen snöar det på RIKTIGT i Skiuåne! Stora flingor dalar ner, hoppas på att det snöar fortare så det blir ett lager därute så man kan slänga på sig overallen o göra snöänglar. Oj nu drömde jag mig visst bort där. Overall slutade jag använda för ganska många år sedan men idag vill jag ha en jättemycket. Med en snygg pälsmössa för att se någorlunda sofistikerad ut. Tänk om vi kan ha snö här hela veckan och helgen, vore underbart. Får brodda cykeldäcken sen bara för ikväll är det den mytomspunda julhoppningen på Flyigne. Jag har lovat hipplogerna att hejja på dem när de är utklädda till Ronny & Ragge. Tydligen ska några på gymnasiet också vara det och hippologerna jag bor med förbarmar sig över detta. Jag kände att det är bäst att hejja på dem. De vet ju trots allt vart jag bor. ;)

Klippte mig idag också, blev superduper. Måste färga det nu igen bara för att när de klippte upp det baktill dök en snygg brun fläck upp. Blir till att färga någon av de närmsta dagarna. Nu ska jag bara njuta av doften av rent och nyfriserat hår. Och plånboken njuter den med. En elevklippning på populära Skult går inte på mer än 99 riksdaler. Måste säga att det var mysigt att sitta där tillsammans med gott kaffe (de bjuder på sånt där) tillsammans med 3 goda vänner.
Over and out lovers!

Veckans planer

Ja ny vecka nu då!
Idag ska jag bara ta det lugnt eftersom att jag är ledig från skolan
Imorn ska jag först till skolan, sen ska ag o Louise gå o klippa oss och sen är det julhoppning på Flyinge.
På onsdag är det vanlig skoladag och sen jobbet på kvällen.
På torsdag ska vi alla i klassen hopptävla. Och jag ska rida Nigge wohoo

Fredag är oplanerad än så länge men på Lördag så smäller det för Julia fyller år och jag ska givetvis ut och fira den lilla kråkan!

Intresseväckande vecka va? ;)


Idol Erik

Grattis till dig :) synd att du har så pinsam tjej bara

Hursomhelst så har jag en kompis, Victor och han ser likadan ut som Erik. Så det blev en liten facebook sida på de.

http://www.facebook.com/album.php?aid=140548&id=204753376038&saved#/pages/Vi-som-tycker-Victor-ar-CP-lik-Idol-Erik/204753376038?ref=mf

JOIN!

Lucia

Santa Lucia, ge mig en tia inte en femma för de har jag hemma! tralalalala.
Vad gör man egentligen en dag som denna? Ska man sitta hemma dricka glögg, äta lussebullar och tända 3e ljuset i adventsljustaken? Jag har inte gjort det kan jag ju säga, jag har spatserat i ett köpcenter och letat julklappisar. Men jag köpte bara en parfym till mig själv. Tack Julia för presentkortet! Nu ska jag lukta urban motion ett tag framöver ;)

Skulle ha jobbat i helgen egentligen men det blev strul med tiderna. Tur att jag aldrig åkte in dit för då hade jag fått vända på klacken och gå igen.

ÅÅHH vad jag vill ha min nya tele/kamera NU NU NU !
Får sjunka in i mitt projektarbete resten av kvällen till klockan 10, ja lite pinigt men Paradise hotel börjar då..


Ångest

Idag har jag brutal ångest över att jag fick för mig att jogga häromkvällen. Idag kan jag knappt gå sån träningsvärk jag har!

Sen har jag beslutsångest över om jag ska ut ikväll. Kari vill dra med mig ut och har lovat att betala inträde o en öl om jag följer med. Ska jag eller inte? Måste i vilket fall som kolla på Idol finalen ikväll. Kan inte missa sista avsnittet.

Mer ångest, jag är paradise hotel beroende. SUCK!
och jag är pank.

YEAH underbara vackra liv!

Regn i skåne

Fick ett fint paket på posten idag, min urgulliga syrra skicka ner en språjlans ny hjälm! Weeheii nu kan jag skrota den gamla JW hjälmen hemma och bara ha den på unghästarna, YES!

Men vädret ute är get. Ska ta en varm dusch nu och sedan krypa ner i min säng och ägna de nästkommande timmarna åt Paradise Hotel. Hoppas Erika vinner hela skitet!

Måste bara säga att anledningen till att det vart ont om bilder här på senaste är för att min mobil gick ju som sagt sönder och min kamera är inne på sin sista fas, ingen mening att ta bilder om de ändå blir helt suddiga. Men jag har beställt en ny grym mobil med GRYM kamera. Aldrig mera ont om plats i partyväskan pga både mobil och kamera. Nu får jag en mobil med en BRA kamera!

Love


SCORE!

Jag är äntligen klar med det här j***a arbetet som jag tog på mig att göra själv istället för ett grupparbete. Jag kan ju säga att jag gav mig in på något jag såhär i efterhand ångrar men nu är skitet klart! 5 sidor senare. Men jag har ett litet problem. Så fort jag är klar med något, t.ex tvätten, ett prov, ett arbete eller något annat tidskrävande vill jag gå ut och fira. Och det vill jag göra nu. Men sneglar ner på klockan i högra hörnet och känner att nja, skolan väntar imorn. Jag kommer ihåg när jag var 17, då kunde jag festa eller vara allmänt vaken hela nätterna och sen börja jobba halv 6 på morgonen. Inte det minsta bakfull, inte det minsta trött utan bara sm vanligt väldigt välmående. Saknar den perioden kan jag ju säga eftersom att baksmälla är det värsta som finns efter mensvärk och en kraftig urinvägsinfektion. Men fira ska jag, inte så våldsamt dock. En till kopp te och en god natt cigg gör mig alldeles susen ikväll. Fan, kom på i samma sekund som jag skrev det där att jag börjar blir gammal. HJÄLP!

Snart jul

Gash vad jag vill hem just nu! O fira jul såklart även om julen är något jag helst slipper och egentligen tycker ganska illa om så medför den en bra sak. Några ord: Mellandags rean i Stockholm! YEAH! Ska spara mina sista fjuttiga ören på kontot o sen spendera upp dem på saker man annars inte har råd med.
Saknar min familj därhemma nu, behöver kommer bort lite så det ska bli skönt att komma hem.
LOVE

Veckans snackis & ett tips

Det kom till mig som en fet överaskning när jag fick höra att Paul och Anna Anka ska  ta ut sin skilsmässa. Jag tycker det känns bra för stackars Paul som fått stå ut med denna kvinna. Hon är rolig att lyssna på, man skrattar åt henne (OBS inte med) och man har något att prata om. Nu tror jag Paul kommer få det fridfullt och bra när hon flyttar ut. Men en tanke som dök upp, är detta en PR kupp för att få fler männsikor att kolla på "Anna Ankas jul" på julafton? Detta kommer iallafall inte hindra mig från att titta på Kalle. Hoppas hon flyttar ut snart så den gamle mannen kan leva resten av sitt liv i lugn och ro.

Ett litet bra tips till er också. Är någon av er lite fast i att läsa Kissies blogg? Jag är iallafall, jag tvingar mig själv till att inte läsa men ändå kommer jag in på hennes blogg. Men jag vill ju inte sponsra denna lilla nerd med läsare och det är det fler som tycker. Därför har det startats en blogg som heter stoppakissienu.blogg.se
I denna blogg kopieras alla kissies inlägg och man kan läsa dem där istället. SKITSMART: och allt lagligt eftersom att det källänvisas i varje text.


Martina och fina Emily influgen från England!


Flyinge o Malmö!

Gårdagen var en bra dag. Eller ganska bra iallafall. Skulle tävlat Alioth på morgonen men den rackarn hoppa in i fel hage till ett sto i fredas och blev helt mör. Han har antagligen fått sig en spark lr två. Men Back red jag iallafall, han stora Briar hästen på 1.78m. Taggad som få var han, speciellt på framridningen, jag trodde jag skulle ramla av och dö ett litet tag men sen lugna han ner sig lite. Inne på banan gick det väll inte så där bra som vi hade hoppats på. Två missförstånd resulterade i två stopp, jävla skit, men annars gick det jätte bra! Tror han o jag behöver hitta varandra lite mer så kommer vi kunna hoppa tävlingar o vinna till våren! Men igår hade jag en sån känsla i magen att aldrig mer, nu blir det på sin höjd kaninhoppning för min del.

Sen hade jag, Karro och Martina finbesök från England. Emily kom o hälsa på. Jag for till Malmö direkt efter Flyingedagarna. På tal om dem, självaste king christmas var där, nämligen Arne Weise. UNDERBART att få se honom i verkligheten, det är lite coolt faktiskt. Hursomhelst, vår kväll i malmö började på en restaurang med massa god mat och gott vin. Vi drog sedan vidare till ngn irlänsk pub som sög getballe. De ville inte servera Emily så vi tog bara  någon drink var och drog efter det till Retro. Retro var precis som kulturen i Lund, och ni som vart på kulturen vet om att draget inte är det bästa. Så efter en liten stund senare ville vi svänga de lurviga och stack till Deep. Men där inne var det väldigt mörkt, lite obehagligt mörkt. Jag är inte rasist av något slag men att gå på en nattkblubb i sverige trodde jag innebar att man träffar andra svenskar. Men nepp, jag hörde knappt någon svenska därinne kan jag säga och DJ:n spelade sämst musik i hela världen och vi blev inträngda av stora rumpor på dansgolvet. Sen vet jag inte om det har med arabers kultur att göra heller, men killarna tar tag i ens armar och i princip tvingar en att prata med dem, fick kravla mig loss flertalet gånger ur deras grepp för att kunna gå. Och de håller inte löst heller.

Jag hade en grym kväll iallafall, det blev vad vi gjorde det till och jag var taggad till 1000 och försökte att bortse från alla FAILS som inträffade gång på gång.

Idag ska jag iallafall vara duktig kicka och ägna mig åt städning och plugg. Jobba lite på projektarbetet måste jag göra, det har legat lite i lä den senaste tiden eftersom att jag haft så mycket annat för mig.

Bilder kommer, orkar inte lägga upp några nu bara!
Kram


Köar

Sitter i en rutten telefonkö och har gjort det dem senaste 16 minutrarna. Ska beställa ny telefon och nytt abonnemang.

Hoppträning ikväll iallafall. Vi ska ta en natthoppning eftersom vi vill ha ridhuset för oss själva.


o denna korv håller sällskap :)

en sån sjuk sak

Som vanligt trillar jag över massa roliga saker på facebook och igår hitta jag en lista på saker man kan göra om man vet om att man inte kommer att klara av ett prov. Favoriten blev:

Du ska gå till provet med vanliga kläder som är lätta att slita av och så ska du ha en supermandräkt på dig under. Sen ska du mitt under provet få någon att ringa till dig så att det låter. När det sedan ringer ska du flyga upp på bänken och skrika jag är på väg och sen dra av dig kläderna och visa upp din supermandräkt. Sen ska du invänta reaktioner och rusa därifrån.

HAHAHA

flash forward!

YES! Jag ska till el stockholmo övr jul. Skåne börjar bli lite slitsamt och att jullovet närmar sig med stormsteg kommer att göra mig susen. Och jag ska inte göra minsta vettiga sak heller. Jo träffa la familia och vänner såklart men inget annat, bara schteka som bara schtefanschtek kan! Sen kommer familjen att dra sig ner till HBG och träffa den fina släkten. Men när det blir för min del är för tillfället oplanerat in i minsta detalj.

Jag har förövrigt haft en riktigt tjur och trött dag idag. Försov mig som vanligt, bussen gick utan mig och det resulterade i en promenad på sisådär 2 km. Inte så långt tänkte jag och det tänker ni som läser säkert också, men jag hade klackar på mig. MORR! Men på fredag beger det sig till en skoaffär på Väla där ett par nya superschnygga sammetstövlar UTAN klack väntar på mig. Jag orkar inte mer klackar just nu så det får bli ett par plattfötter. Modemedveten som jag är vet jag ju dock om att det är OK att inte ha klackar. Jag ska ha dem på krogen också så behöver jag inte kånka med mig ett par "gå hem skor".

Later skaters!

Saknar denna fining!

kyla

Funderat på det här med att blogga, är det så kul egentligen? Det är kul att se att folk går in flera gånger per dag och jag har ju lite läsare. Och när jag väl skrivit något känns det jätte bra men att palla att skriva något, det är där skon klämmer. Jag är lite lat rent ut sagt. Men jag ska försöka bli bättre på detta, men får se hur de blir med det.

Har varit i skolan idag, försov mig på morgonen så det resulterade i 200 meter sprint i klackar, jag har rekordet i de kan jag ju säga. Usain Bolt, släng dig i väggen och försök göra det med klackar! Skoldagen var rätt flamsig idag. Vi tjejor har inte gjort så mycket vettigt idag men det har varit en kul dag iallafall. Vi kollade på lite filmsnuttar på svenskan och imorn ska vi se hela Lammen tystnar. Super mys!

Tränade ikväll. Hoppning då såklart, inget gym här heller. Hoppade Alioth för hoppstipendiaten, det gick ganska bra med den lilla skiten. Sitter hemma här nu med stelfrusna fingrar och tår. Och allt är i oxjärpestorlek. Måste köpa tjockare handskar nu. Sen väl hemma fastnar jag med foten i cykeln på nått konstigt sätt och slår i mina stelfrusna knän. Fruktansvärt kallt är det. Och det är bannemig värst i skåne!

Måste ta en övervarm dusch nu. Kram


RSS 2.0