Taggar!

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Julia mitt ute på landet. Vi hade en riktigt rolig tjejkväll. Hursomhelst så bestämde vi oss för att flytta ihop! Hennes föräldrar ska flytta och jag själv har ju ingen egen bostad förutom där jag bor nu så vi ska sätta igång och leta lägenheter runt omkring i Lund nu! Planen är att kunna flytta ihop i sommar någon gång. Julia har ju ett jobb oh jag likaså så det blir det minsta problemet! Kommer bli grymt kul. Pewrfekt för mig att flytta ihop med en husa som henne-Julia är grym på matlagning och annat man är tvungen att göra. Själv lever jag mest på knäkemakor och bakadpotatis med reme bonjour. Snabbt, enkelt och billigt. Julia bjussa på middag igår oh det blev en riktig maträtt. Kan inte bli så myket bättre med henne som sambo! Sen ska vi utbildaoss till reseledare och köra runt i världen och se vad den haratt erbjuda wohoooo!!!


Några bilder från i Lördags


Close shot moi!

Jag och Emma love

Underbara fina Julia

Förresten, tar alla second hand butiker emot kläder eller måste man ta reda på sådant? Jag menar jag vill inte åka in till Lund så tar de inte emot kläder och skor o dylikt. Kanske är det bättre att sälja på tradera ändå?

Life is beautiful...

..or not! Krish Krash Kaaboom så pajja datorn. YES!! Hej Då projektarbete och allt annat. Jag hoppas in i det sista att den vaknar av sig själv som den gjorde sist otherwise Im fucked.
Jag kan alltså summera mitt liv väldigt kort. Otur, otur och ännu mera otur.

Jag har pengamässigt iallafall bestämt mig för att sälja av kläder och andra prylar jag har liggandes. Nu jäklar ska det tjänas pengar, wihooo!

Grattis morsi på födelsedagen! Love u loads!


Det händer bara inte

Jag har sån otur. I stostallet på Flyinge är det kvarka och stora partier har blivit avspärrade. För er som inte vet drabbar kvarka hästar och de blir sjuka. Denna bakterie smittar väldigt lätt och är galet svår att bli av med. Drabbas en häst i ett stall av kvarka måste man alltså genast isolera detta stallet. Hursomhelst så vet ingen på Flyinge hur hästen har smittats och inkubationstiden är lång så fler hästar kan ha det. Nu till det sura och det är ju att min chef inte vill ha detta på hennes hästar, vilket är fullt förståeligt och leder till jag kan inte jobba då. Jag har alltså inget jobb förän kvarkan har lugnat sig. Jag blir så bitter. Mitt i mitt low cash flow så har jag alltså inga jobb pengar att se fram emot. FAAAN!!! Varför var de tvugna att få kvarka? Funderar på att sälja halva min garderob bara för att kanske få in lite extra pengar. Nu hoppas jag bara att det går över snart så jag kan börja jobba igen. Hoppas nu bara att hästarna inte på jobbet har fått in bakterien. Håller tummarna.

Kanske ska man söka jobb under tiden? Någon som behöver sin gräsmatta klippt?



Nothing compares to you two

Jag skulle inte kunna säga att jag maskar idag trots att jag kanske sammanlagt inte lämnat sängen i mer än 15 minuter. Jag pluggar. 2/5 skolarbeten klara och jag tar en paus och facebookar runt. Myggan hade ett hemligt album men jag kom åt denna bilden.


My och Molly, skjut mig vad snygga ni är här! God damn vad jag saknar er nu.

Uppdatering: Ni som pratar med mig mer än utanför bloggen har kanske hört om min mjölktand? Jo juste jag är 20 år gammal men har fortfarande kvar den lilla rackaren. Och det är i akut nödläge för denna att dras ut nu. Jag vet inte om det finns en luftficka upp och bakom den med mat i eller om tanden själv har bestämt sig för att ruttna. Men fy fabian vad det luktar illa! Och jag kan inte tugga på vänstersidan i munnen heller. Ska gå till tandis vid tillfälle. Har hört att man kan få studentrabatt. Är det så på alla mottagningar eller bara vissa? Help me, cant stand this anynmore.

/Steffi med död och föruttnelse stanken i munnen


Till din ära

Jag kanske skriver lite oftare för din skull

http://carnestedtljungberg.blogg.se/

Ett glatt besked

Stormade in till skolan imorse, lagom sen som alltid. Jag skulle ha projekthandledningstid med min handledare
och vill inte missa det för sjuttielfte gången i rad. Hursomhelst gladde han mig genom bra pepp och sa att jag låg riktigt bra till. Hursomhelst är det bara ett fåtal som ska få presentera sina arbeten muntligt för tvåorna och som jag förstått det så blir man utvald om arbetet är bra. Och min kära lärare berättade att jag lutar åt att bli utvald, att jag skulle räkna med det. Men allt beror på slutprodukten. ÅÅÅH vad jag hoppas. Tänk så får jag det där MVG:t som jag så gärna vill ha. Skulle göra hela mitt år isåfall. Nu har jag 14 dagar på mig att göra detta och lyckas. HÅLL TUMMARNA!

Annars är allt som vanligt. Jag jobbar på som vanligt, går i skolan med hög närvaro och sköter mig riktigt fint. Och balklänningen är utvald. Känns som att alla bitar faller på plats.

29 SKOLDAGAR KVAR, NU KÖR VI!!


RSS 2.0