dagens citat

trilla över detta på fejjan.
Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra.

lol

shut it fatty

Haft en grym helg! I fredags satte jag o norrbaggen på oss klackarna och gick ut på stan. Utspårad utgång men kul som fan var det. Vi var dock bara på jalles eftersom att kari var.. ehm... tvungen att åka hem. Har lovat att inte lägga upp massa ful bilder men de suktar ganska fint. Jag var taggad till tusen på en hel natt på stan men så blev de inte, det tar vi i helgen som kommer istället!


I lördags slängde jag på mig gåskorna och åkte till Danmark med Tobbes familj o deras kompisar från småland. En lång dag spatserandes på ströget och i jakten efter de perfekta stövlarna blev jag kär. I ett par stövlar då alltså. Men som vanligt, inte i min storlek. Jag ska ge upp och använda gympaskor resten av vintern. Sen drog vi vidare till "Tivoli" och spela på massa spel och gick runt på deras julmarknad. Men det blev inget åkande, min inte alltför glada mage tillät inte detta då den helst hade legat hemma och sovit denna dag. Resterande delen av kvällen var med norrbaggen och vi lagade mat och hade jätte mysigt resten av kvällen.

och idag söndag har ingenting hänt. Förutom att det har varit en sån där telefondag då man pratar med många människor. Perfekt söndag alltså!


En norsk. Hellemåne!

den sedevanliga bilden på damernas. Karis idé denna gången dock, phu!

Tjugo

Fyllde alltså år igår. 20 hela år, känns helt galet!
En sväng till systemet hans med självklart, fika hos Tobbes mormor och en restaurang sväng in till Lund.
Nu har alltså tonåren flugit sin kos och kommer aldrig mer tillbaka. Nu är jag vuxen på riktigt, även om det inte känns så. Jag känner mig som 17-18 och jag hoppas jag kommer att känna mig så i minst 20 år till. Jag ska ta tillvara på att jag fortfarande är ung, och jag ska ALDRIG bli vuxen!

Tack till alla som grattade mig så fint, betyder jätte mycket för mig. LOVE



Lite suddig bild dock, synd.
Första rundan någonsin. Men till mina släktingar som läser, det kommer inte bli så många fler innan nyår, jag LOOVAR!

No more teenagers here

Sovit fruktansvärt dåligt inatt. Jag har vaknat flera gånger av att det gör ont någonstans på kroppen och en gång av att jag sitter upp och säger JAG VILL HA HAN, HAN E KUNG riktigt högt. Jag kan ha drömt om Edward Cullen, kollade på Twilight igår så att drömma om honom är högst sannolikt.

Min sista dag som tonåring idag. Jag har feting åldersnoja. Vill vara arton resten av mitt liv men nu kan jag gå på systemet iallafall. Vilket jag definitivt ska göra imorgon, och uppdraget ska dokumenteras på bild.

Nu ska jag försöka få tag på Kari, för jag vet att vi har en dejt i Eslöv och jag är hungrig.

Puss

Utfyllnad

Nykommen hem och luktar olja och korv. Men livet är najs ändå!
Hade dock brutal fylleångest igår. Brände i stort sett alla mina pengar i fredas men jag vann 50 spänn på triss idag så 2 nya lotter here I come!

Har egentligen inget kul att skriva, haft 2 lama dagar nu.
Ska ta en dusch och kolla film
LoveLoveLOve

Fjortis pic i spegeln. Love till Josse och Kari


Crazy bananas

Kanon kväll igår! Satan vad kul vi hade.





Är dock på dåligt humör idag. Måste egentligen yttra mina aggritioner över hur falskhet och girighet bara är skit!
Men jag orkar inte

Burn Telenor BURN

Telen gick sönder och jag knatade bort till Telenor för att få den reparerad. I butiken får jag en rutten tårta kastad i ansiktet när de säger att den är oförsäkrad. Men i ett års tid har jag betalat en försäkrings avgift på 37 kronor i månaden svarar jag med. Tyvärr den är oförsäkrad, 600 kronor kommer det kosta!

Far och flyg! Är pissförbannad, vad är det då jag betalat för? Men nej den var oförsäkrad. MORR!!
Den 7e december ska jag byta operatör och jag råder er alla att ALDRIG skaffa telenor, inte första gånger jag o telenor hamnat i luven på varandra! När jag skaffade skitet sa de att räkningar kommer bli ungefär på 499 kronor i månaden men mina räkningar hamnar runt 700-800 hundra likförbannat ändå och varför? Jo för att de inte berättade om alla andra avgifter som tillkommer när jag tekna eländet!

Otursveckan har fortsatt med en hånflin. Idag så funkade inte bromsarna på min nyinförskaffade cykel och jag blev nästintill överkörd av x antal bilar och en lastbil i rondellen.

Ska ut på en utspårad utgång imorn och ignorera alla fails som hänt denna veckan.

TAGGA!

weei

I mitt horoskop stod det att:
Jag skulle få en lugn helg med chilla hemmakvällar. CHECK
Jag skulle spara pengar. CHECK (inte ett rött öre spenderat sen i torsdags)
Jag skulle få ett överaskande besök. CHECK

Idag på jobbet kommer ingen mindre än min syster och min morbrors fru in. Blev så himla glad. Ska hänga med dem hela dagen imorn. Så jag åker ut till HBG imorn bitti. Så himla skönt att komma bort och den gården där mina kusiner, Morbror o hans fru, Mormor och morfar bor på är min nya tillflyktsort. Ska ge mig ut på jakten efter att par nya stövlar igen också. Så fort som jag lämnat in min telefon på lagning.
Ska försöka lägga min otursvecka bakom mig och slänga mig in i en ny vecka med nya förväntningar och massa ny glädje. Söndagen har varit fin så nu jäklar. Inga fler stulna cyklar, trasiga telefoner eller nollställda konton.


Ska vara så här glad hela veckan!

Löööördag

Utgång lr inte ikväll? Vill slänga på mig mina nya lackisar på spirorna men vet inte om jag orkar. Varit så fruktansvärt seg heeeela veckan. Borde plugga svenska också.

Clinicen idag då, gick finfint. Red Karmenco, som är så glad när han får göra roliga saker. Finns så mycket livsglädje i den du.

Idol vare igår också ju, tyckte att Eddie kunde gott och väll åkt ut även om jag gillar han. Men han sjöng faktiskt inte så jätte bra igår. Så det var inte mer än rätt, trist för han hade åsn utsrålning, hejja Tove och Erik nu!

Dags för dusch och fräscha till naglarna!

S.B

Sean Banan i mitt hjärta, den ständigt (antagligen) pårökta dummerjöns är så fruktansvärt rolig. Kul att han är tillbaka!

Kolla den översta först och sen den undre så kommer ni förstå varför den andra e kul :)

http://www.youtube.com/watch?v=bHCAc4fGdFs

http://www.youtube.com/watch?v=RAbjgzgJogc

halloj

Tro det eller ej men provet gick ganska bra faktiskt, poff nu behöver jag inte skriva mer om det :D

shoppat idag, mycket nöjd. Ridit också det gick finfint.
Mår lite små dåligt, fick höra lite hemskheter igår och det knocka till mig nu ikväll men jag blev lite gladare när jag kommer hem och det ligger ett paket från mammsi utanför dörren. Gillas. Mamma du är bäst!

Jag saknar mina bästa vänner hemma, jag saknar min familj och jag saknar att bo någonanastans än i en by i skåne.

Stefan siar in i framtiden...

Biologiprov imorn. Och så här kommer det att gå!
Jag kommer att åka till skolan imorgon med en bra magkänsla, jag känner att jag kan ALLT vi ska ha prov på. Jag älskar känslan av att ha kontroll stiger mig åt huvudet så jag säger till mina klasskamrater när dom frågar om jag kan provet nu att nja, sådär men helt ok. Jag känner mig ännu bättre för att svarat så och känslan sitter i tills någon av mina klasskamrater ställer en fråga ängående något vi har på provet, jag börjar genast tänka ut ett bra svar på detta tills något smartass kläcker ur sig det korrekta svaret som är lååååångt ifrån det jag hade tänkt svara. Aj så tänker jag, något nedstämd över hur dålig jag är men tänker att Ajja, jag kan resten. Ända tills någon annan frågar en annan fråga , samma procedur igen och jag känner mig så fruktansvärt dålig och inser att jag lagt ner för mycket jobb på att plugga på oväsentliga saker. Nedstämd går jag in i klassrummet, sätter mig vid bänken, får provet och kollar igenom frågorna. Och jag kan ingen, jag skriver ner några luddiga svar jag tror kan stämma och lämnar sen in provet. Ett tag senare får jag tillbaka provet med ett G i kanten.

Så mycket kan förstöra, hade ingen annan svarat på frågorna morgonen innan hade jag inte blivit nedstämd och kännt att jag klarat provet hade det stått MVG i hörnet.

Detta får INTE hända imorgon!
HEIPPA

Mörkt blev det

Den skånska hösten är bitter och kall, och vintern är inte bättre den.
Inga plagg håller det piskande regnet ute och inga skor håller tätt. 3 par blöta skor står här och vill in i torkskåpet.
Jag fick erfara den kalla hösten ännu mer idag när jag spatserade runt i hela flyinge och sökte efter min stulna cykel. Ingenstans, POFF puts väck. så typiskt. Men jag hitta min ena sko iallafall. När jag inte låste min cykel tappade jag även ena skon som jag hade i famnen, den landa ner i cykelkorgen så tjuvarna har varit så snälla och slängt ut den iallafall, ngt ljust i höstmörkret.

Pluggar på, det feta provet närmar sig med stormsteg men jag lär mig lite faktiskt. Inte mvg varning men jag har fått in lite, känns bra :)

Efter onsdag ska jag se MJ filmen, punkt slut.


yeah

Jag pluggade inatt, men när jag tog breaker gjorde jag såna här:

http://sendables.jibjab.com/view/HlTXPMmVLLanWD3V?cmpid=jj_fb_self

starring: Isa, Josse, Steffi, Emma och Julia :D

...

och nu gick ännu en nagel sönder..

Life sucks

Far åt fanders vilken dålig-dåligare-sämst dag jag haft.
-4 finnar på hakan, som INTE är att leka med. Har aldrig sett såna bautastora saker innan.
-Min cykel är stulen, jag kan inte beskriva hur sur och förbannad jag är över detta.
-Har megagigantiskt biologi prov på onsdag och jag fattar 0.
-Rummet måste städas men mitt humör tillåter mig inte.

Jag är inte att leka med ikväll.

Fixar och donar

Jag kom ut en sväng igår ändå. Mådde mycket bättre efter idol så slängde på mig en klänning och ett par klackar. Jag Isa o Kari kilade till Herkules i Lund. Jag o Isa blev inte så långvariga dock, tog tjugo över två bussen hem. Men hade en rätt chill kväll, dansade inte så jätte mycket eftersom att de spelade långt ifrån tungmusik, lite trist men fötterna fick vila o vi satt i snacka istället:)

Ska plugga idag (som vanligt) sen blir det till att sola lite och hämta upp min cykel.


Drog på mig en klänning jag köpte i somras som bara hängt i garderoben sen dess. 300 spänn på Gina liksom, kunde inte låta bli :) Jag o älskade Isa här <3 Min näsa ser brutalt stor ut, fattar inte vad som hände där liksom "/


Dumt

Rackarns bananer. Tog ju vaccin sprutan igår för att förhindra att man ska bli sjuk.
Idag är jag sjuk. MORR! Inte kunde jag vara med på ridningen som tydligen var rolig idag och inte kunde jag äta maten i restaurangen heller för jag mår så dåligt.  Sov kanske 6 timmar inatt och sov ungefär 3 nu på eftermiddagen men sitter likväl här och gäspar ändå. Blir väll antagligen en hemma kväll ikväll istället för en utspårad utgång. HOPPASHOPPAS jag mår bättre om några timmar.

Duktig o pluggar...

och jag har skrivit klart ett arbete som ska in senast imorn men jag får bara inte iväg det. Det går inte att bifoga en fil till mailen. Jag blir galen, jag är klar med något för en gångs skull innan deadline men nu kluddar tekniken istället. Mitt öde är att misslyckas i skolan.. Morr

 


Stick i armen

Flyinge har idag mottagit oss HG elever och vi har lärt oss att rikta skor, slå på skor o dra av skor.
Efter lunchen fick jag den glada nyheten att jag är uttagen till att rida en clinic på Flyinge nästa helg, jag är super taggad ska bli sååå kul!! :D:D

Nu bär det att in till Lund o Vipan där vi ska sticka oss i armarna för idag ska vi ta "the pig-flu vaccine" Ahh jag bävar inför detta, jag kommer antagligen att svimma. Är fruktansvärt töntig. Bah


Stick i fingret o prinsessan Madeleine

Onsdag=lång skoldag. Men den har inte vart så förfärlig. Chill svenska lektion följd av en samhällslektion där vi kolla på en film. Biologi lektion om blodgrupper och jag fick sticka mig i fingret för att få reda på att jag är som resterande 46% av sverige blodgrupp A.

Nu har det varit Galashow på Flyinge med kunglig glans. Jag stod på banan och agerade hinderpersonal. Efter att galan var slut så hjälptes vi alla åt med att duka undan på borden och vi HG elever, kändisk**a som vi är var tvugna att dricka slatten ur prinsessan Madeleins vinglas. Smått desperata men vinet var gott och vi alla är nöjda o glada.

Lill-lördag idag, vi skulle hittat på ngt skojsigt men eftersom att större delen av vårat "gäng" bangar så blir det inget av med det.  Imorn är det iallafall dags att ta den omdiskuterade vaccinsprutan. Jag är smått orolig, antingen blir man sjuk av att man tar den lr så blir man sjuk för att man inte tagit den. Pest lr kolera det där men jag har efter många om o men bestämt mig att jag ska ta den lille rackarn, det räcker med en spruta sen 2 veckor tbax också så jag slipper, spruträdd som jag är, ta två. Plus i kanten där. Jag mådde inte bra idag av den lilla stickan man skulle sätta i fingret. Jag är dökänslig!

Så nu sitter jag hemma skulle egentligen haft en lill-lördag kväll med tjejorna men allt går inte som man planerat alltid.

Puss lovers <3

Vi är nästan släkt nu, jag o Madde o resterande HG också iofs. Men inte så här pråligt klädd idag dock.


Plugg för hela slanten!

Sitter här hemma med en svenska uppgift, vi ska skriva ett referat på en text om massa arbetsförfattare. Småintressant dock fruktansvärt tråkigt, jag kollar hellre på roliga klipp youtube aka "tuuban".

Jag kanske ska ha inflyttningsfest imorn, men jag har inet vågat fråga mina kära huskompanjoner om detta, de är bänkade i TVsoffan och verkar inte vilja bli störda. Jag kanska ska göra en fest och låtsas att det är för dem? Hmm..


Jag just nu i min schnygga underställströja!

Jag igen, jag visste inte jag hade alvöron !! Oh herregud, fy fan vad äckligt. Soffi hajjar ;)

PUSS!

Fläng helg!

Äntligen söndag kväll. Denna helgen har varit lite stressig faktiskt. Åkte ju till Hbg i Torsdags sen åkte jag tillbaka till Flyinge fredag kväll. Sen i lördags var vi o tävla (Alioth gick felfritt Yes) sen vare raka spåret tillbaka till Hbg igår på eftermiddagen sen klockan 7 imorse åkte jag o mamma till Flyinge igen för att hämta mina grejor hos Tobbe. PHU

Men nu är helgen över och den har varit fantastiskt rolig. Nu sitter jag här hemma o pluggar samhälle, vi har prov på tisdag (suck). Sen är köket ockuperat av pluggande hippologer så det blev en pirog o två knäckemackor till middag. Jag ger järnet med samhället men jag har ju självklart tappat bort mitt anteckningsblock i flytten så det blir till att bara läsa. Hoppas det går bra för mig endå!

Ska på bio nu ikväll iallafall, ska se trubbel i paradiset. Hört att den är fantastiskt rolig. Sen måste jag se MJ filmen innan den slutar gå. Men det får bli till slutet av veckan.

Måste fortsätta plugga. TJINGELING!


Kusin William 2 år o jag

William <3

RSS 2.0