Helsingborg nästa

Så nu ska jag springa till bussen för jag ska åka till Hbg nu, till mormor, morfar, moster, morbror o mina små kusinisar! Soffi är redan där o mamma, jossan o freddan är på E4:an så snart är hela tjocka släkten samlad!

Ska tävla på lördag, så nu håller vi tummisarna att det går vägen!
Ta hand om er gullisar <3


Ajuste!

Min nya hårfönis funkar kanon! Det tog inte en halvtimma heller som det kan göra med mitt mega tjocka hår heller. NAJS!


På G !

Jag har haft en sån här "härlig morgon" nu på förmiddagen. Inte ofta man vaknar utvilad, jag trodde snarare sagt att man inte kunde vakna utvilad men det gjorde jag idag, riktigt skönt! Jag har fortsatt min mani med att kolla på Weeds, AAAH jag tycker det programet är sketa bra! Jag tog en härlig morgoncigg tillsammans med en stoor mugg söder te och försökte att bortse att stolen var täckt med en massa blöta löv, det fick jag sota för sedan när jag kommer in och sätter mig i sängen vilket leder till att jag måste byta lakan nu, eftersom att dem blev alldeles höst blöta. Suck men sånt e livet. Jag tvättade i förrgår och vek tvätten igår, lite sysselsättning måste jag ju ha.

Dagens än så länge sämsta är reklamen på spotify, MORR!!! Jag är en sån person som är lite sen med spotify och har tyckt ja klarat mig bra med Itunes och Youtube men spotify är faktiskt ganska skönt. Tobbe var så snäll och gav mig den lilla koden, tack vännen!

Och imorn kommer min familia ner. Morsan, lillsyrran och lillebror. Sen kommer storesyrran ner från Gbg också, ska bli skönt att träffa alla igen. Speciellt skönt att det inte är jag som behöver tjocka mig upp till Stockholm utan dom kommer ner hit.


Lillasyster Jossan(jag kallar henne för Chotti och alltid har) o Jag


En regnig tisdag...

Sådärja, magen kurrar och min pasta och ketchup låts ligga kvar i skafferiet/kylskåpet ytterligare en kväll till för jag ska hem till mina gamla svärföräldrar och äta middag! Mitt liv i en studentkorridor har visserligen satt igång för fulla plastmuggar men har man kontakter finns där mat hehe

Sen ska jag hem igen och kolla klart på weeds, jag har ännu inte bekantat mig med mitt nya TVrum så TV6 play fungerar och den enda vettiga serien där e är såklart weeds!

over and out xoxo


Halloj !

Hej på er allesammans !

Jag mår finfint idag. Kommit hem till mitt nya hem efter ett regnigt Flyinge, massa nya kunskaper från Meredith clinicen och en fet burgare från Robins pizzeria vid macken ;)
Kari fick stå ut med att titta på hopphästarna om jag lovade att följa med till stallet, vilket jag glatt gjorde. Stallet är ju inte så jobbigt tänkte jag. Men så började det självklart regna! Och hästskrället Kari har skulle givetvis skrittas ut, passande!

Har införskaffat en ny hårfön för blott 111 kronor idag, BARGAIN! Hursomhelst så kommer resterande av min kväll bestå av att titta på TV via datan och dricka colan som blev över från min o karis glam middag.

Måste också berätta att i fredags gjorde 4åriga Alioth sin livs första start och gick runt felfritt i mål. Då blir man som ryttare glad, jag vet ju hur mycket jobb jag o speciellt Isa lagt ner på den lilla kraken!

En fråga bara, om man vill något väldigt mycket men inte kan tillåta sig själv till att göra det, dvs att jag kanske vill något men inte kan. Hur gör man då? Litar på tålamodet?

Ha en fin kväll. Jag ska börja skriva mer här nu :)


Livet som husdjur

HUNDENS DAGBOK

07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!

KATTENS DAGBOK

783:e dagen i fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.

I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.

Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.

Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket...

Heej !

Hallå allesammans.
Förlåt för kass uppdatering. Helgen har varit kanon, jag här då hängt med min älskade Molly o min älskade syster Sophie. Vi har festat och haft trevligt.

I söndagskväll hände dock en massa tråkiga saker efter att alla åkt hem. Jag har inte orkat blogga och jag vet inte om jag kommer att orka fortsätta nu på ett tag heller. Men jag tackar alla som läser och tycker det är en trevlig blogg !

Massa kramar Steffi

Woohooo

Nu till helgen kommer finbesök från el Stockholmo!
Molly älskling beger sig söderut men inte till varmare breddgrader kan jag förvarna henne med. (jag hade långkalsonger i skolan idag). Vi ska partaja, hänga med Soffan och annat onödigt. Ååh det ska bli så kul jag har saknat henne som fan! Synd bara att den andra halvan Carnestedt kunde följa med (My alltså). Men jag vet att jag får komma o bo hos henne sen när jag vill o hon tar INTE betalt av mig. hehe, jag måste köpa en inflyttningspresent snart. Jag känner mig som en hemskt dålig bästa vän eftersom att jag inte köpt henne minsta slickepott än! Men men snart Mygolf är det "du o jag Stefan" igen!

Snygg-snyggingen Molly!!

Tadaaa!!

Vet ni vem jag hitta nere i stallet idag?


Den här snyggingen! Soffi såklart!


TråkTråk

I brist på något ordentligt att skriva tänkte jag göra en liten lista!

Dagens..

Bästa:
Att vi vet hur vi ska se ut på vårat "spex-skolfoto" imorn.+ min nya väska! :D
Sämsta: Kylan! NU är det höst, inte för en vecka sen utan idag!
Vill ha: Pengar, körkort, bil och egen lgh.
Dagens saknad: Mina småsyskon. Jag har redan börjar planera julklappar!

Jag snodde med mig lite trasiga korvar och gav till Tobbes hundar, de blev superglada. Någon gillar mig!

Imorn kommer iallafall världens bästa SOPHIE ner. Hoppas jag kan umgås så mycket som möjligt med henne eftersom att hon faktiskt kommer ner för att jobba. Men va fasen, jag får kidnappa henne.


Usch vilken tråkig bloggare jag är, haha!


Motivation!

Hej allihopa! Förlåt för dålig uppdatering, jag har haft idétorka på vad jag ska skriva.

Hursomhelst så är jag fruktansvärt motiverad på mitt, Isa och Josses gemensamma projektarbete.
Vi gör ju en film där vi har två hästar som inte har hopptränat mycket som ska i slutet av våran film göra varsin start helst felfritt.
Jag red 4åringen Alioth idag och det gick så himla bra!!  Jag känner att resultatet av vårt arbete kommer bli det bästa någonsin! Om min motivation inte sinar bara.

Breeders helgen närmar sig med stormsteg. Breeders innebär: Trevligt folk, fina hästar, fin ridning, mycket party och ännu mer roligt folk. Min syster kommer bland annat ner. Saknar ju min kära syrra!

Jag känner mig jättemotiverad just nu att köra som f*n på mitt körkort. Körkortstillståndet är ju kirrat. Jag ska köra gasen i botten med skolan och göra så jäkla bra ifrån mej, mina lärare kommer bli jätte stolta!

En annan rolig grej är att min motivation för att sluta röka är nästan på topp! Alla ni där ute som "min farfar slutade röka, då kan du det också" kan kyssa mig i *****. Man måste VILJA annars går det aldrig. Jag har ju slutat en gång, höll upp i runt 3 månader men sen VILLE jag börja igen. Ni ser, allt går med vilja ;)

och mina kära vänner... DAVID GUETTA SNART!!


Ett stycke glad jag!

Tom på ord...

fredagen i bilder!

Isa, jag o Josse!


Josse o Calle

Moi!

Kari!


Tobbelicious o jag.

Joss o Calle!!

Emma o Jag


Jag undrar...

När jag ska bli lika rik på min blogg som Mogi är! Jag skulle också vilja beställa en Herve Leger från Italien på sisådär 13 900 spänn..

AVUNDSJUKA!!

Jag erkänner modigt att jag är brutalt avundsjuk! Jag sliter med pengar till mitt körkort medans hon langar fram pengar bara sådär för en klänning... Men hon har ju en bra blogg o skriver intressant o moget så det är klart att hon kännar stålar.

När jag ändå är inne på blogg ämnet, var det någon som såg Kenza på Vakna med the Voice imorse? Jag blev djup besviken på henne för hela framträdandet känndes ohyggligt omoget. Hon som i bloggen använder sig av sitt breda vokabulär o inspirerar använde mest ord som typ, liksom, asso jag kommer döö osv. Menmen, jag tror att hon behöver göra lite fler framträdanden sådär så kommer hennes språk också. Jag skulle inte göra det bättre hursomhelst!

Min favvo för tillfället :

http://www.youtube.com/watch?v=dXkWW_q_OTM&feature=fvst

Over and out!

 


Det fick bli så här istället!

http://www.youtube.com/watch?v=-wSVSxIwT3E

Taggad!!

Nu är jag taggad från topp till tå!
Det blir utgång i helgen, nästa vecka är det efterlängtade breeders och helgen efter smäller det ORDENTLIGT!
David Guetta på Slagt! WOHOOO

och sen är jag taggad över en till sak men det tänker jag inte skriva här på bloggen, det berättar jag inte förän det är spikat!



Jag försöker lägga upp en film, men det vill sig inte! HJÄLP!!


Jag har hakat upp mig på kärlekstemat!

Att få ett äktenskap att fungera är som att jobba på en bondgård. Varje morgon ska man börja om från början.

Lååång dag


Så ännu en värdelös måndag avklarad, jag HATAR måndagar!

Var ändå uppe rätt tidigt idag, har hängt i Lund med Cajsa-majsa. Har shoppat lite och hunnit med en väldigt glamourös lunch på donken, vi hade celebert besök av en tant som satt på samma "rad" som mig och lägger av världens rackabajjsare. Hon lyfte lite fint på stjärten o la av tvåtusentalets värsta fjärt! Ja menar hallå? Jag fiser med och rapar för den delen, senast på restaurang i fredags. Jag vet jag e en gris men inte f*n rackabajjsar pruttar jag!!
Hursomhelst fick lite nytt inshoppat. En fin tröja, lite smink o annat smått :) o sen så red jag en sväng på kvällen!

Måste hoppa in i duschen nu men jag orkar inte. Är det ok att lukta häst när man går i skolan? rackarns, retorisk fråga.

Lisen, jag o Kari på restaurang, smått störda men inte fiser vi inte!


Relationsexperten no. 1

Är det så att du är i ett förhållande som du inte vill vara i men du vill inte vara den elaka av er och bryta och vill helt enkelt lämna över det till din kärlekskranka partner? Då har jag en liten lista på saker du kan göra för att få honom att hata/skämmas över dig så pass mycket att det tillslut blir han som dumpar dig?
Jag har knåpat ihop en lista med lite inspiration från senaste numret av solo och lite egna tips ;)
För maximal effekt använd så många som möjligt samtidigt! ENJOY!

-Se till att han noga ser vad du äter genom att tugga med öppen mun och använd så mycket tunga som möjligt.
-Gå på toa med öppen dörr, speciellt om ni har gäster.
-Stöt på hans killkompisar, helst den fulaste för att riktigt trycka ner honom.
-Flytta in i din smutsiga mysdress och förklara att det är "din rustning". Sov med den och strumpor.
-Hylla dit ex i tid och otid, jämför dem gärna.
-Tvinga honom att ge dig hans lösenord för att sedan utnyttja dem genom att gå in på hans sidor på t.ex facebook och skriv till hans kompisar/kollegor gärna chefen o be dem dra åt h*llvette.
-På nästa gemensamma fest ni är på berätta gärna för alla att du slutat ha sex eftersom att det inte ger dig något, se till att han hör!
-Byt ditt mobilnummer. Säg ingenting till honom.
-Hävda att ni inte kan gå ut tillsammans längre eftersom att det inte är "bra för din image".
-Sno hans mobil och byt ut alla hans tjejkontakers namn med "slampa", glöm inte mormor.
-Laga middag till dig själv och sätt dig vid bordet. När han sen kommer o sätter sig säger du "men oj ville du också ha?"
-Behandla hans mobil som din egen. Gör det till en sport att läsa hans nya sms innan han själv gjort det. Radera dem sen gärna.
-Hävda att du vill leka tysta leken så fort som han vill delge med dig om hur hans dag varit osv..
-När han säger att "jag älskar dig" svara allvarligt "jag med".
-Tappa bort hans hund. Saker som syskonbarn, bilnycklar, plånbok och liknande går också bra.
-Fråga om den är inne än!
-Gör så att hans släkt hatar dig. Skäm gärna ut dig inför dem genom att fisa o rapa vid matbordet.
-Säg till hans mamma att maten hon lagt tre timmar på att göra var äcklig. Ät inte upp och ring närmaste gatukök o beställ mat. Säg att de gör godare mat där!
-Säg till hans grannar helst de äldre att du bara är personlig assistent. Hävda att han måste ha hjälp eftersom att han är alkolist/sexmissbrukare/mördare/postrånare eller liknande.

Hoppas jag varit till din hjälp!


Funderingar

Jag har funderat jätte mycket på vad kärlek egentligen är? Jag menar är livet till för att vi ska finna kärlek eller föds man kärleksfull men kanske inte lär sig själva kärleksprocessen. kan man leva i ett helt liv utan att få någon kärlek överhuvudtaget, är det då man blir som det sura tanterna på tunnelbanan eller bussen? kan det vara så att dessa människor som lever utan kärlek blir egocentriska och uppfattas som fruktansvärt dryga för de bara sätter sig själva på första plats?Jag menar någon måste de ju ha att tycka om och vem blir inte bättre än sig själv?
    jag blir tokig på att fundera på vad kärlek egntligen är, hur stor roll det spelar i livet och hur vi ska behandla våran kärlek. Hur ska t.ex den perfekta drömmannen vara? Lång, snygg, musklad, rik, social, mina vänner ska älska honom, rolig, påhittig, snäll, romantisk och kärleksfull. men man kan ju knappast hitta någon som är alla dessa och man går resten av livet och undrar när man ska hitta en någorlunda bra man.

Hursomhelst läste jag en intervju igår ur expressen fredag. De hade intervjuat Paloma Faith-24 år gammal och hon har kommit på vad lycklig kärlek är.
Man ska vara friare i en relation än om man inte var i en.

Hur rätt är inte det liksom? Hon menar inte att man ska vara fri "fri" som om man vore singel men att man ska känna sig fri och inte fast. Att man ska kunna sticka ut random en fredags kväll utan att behöva ringa killen och fråga om det e ok. Hon menar att istället för att ringa o fråga så ringer man o säger att "Hey, jag sticker ut ikväll, vi ses sen".


Det här är kärlek: Lillebrorsan, mamma o jag på tävlingar i Belgien.


Flyinge och Lund

Ännu en fin dag nere i det skånska landskapet!
Härlig bitande kyla vilket innebär att man måste införskaffa en ny mössa/pannband och ett par tjockare ridhandskar! Härligt ridpass på Flyinge, vi hade intervallträning runt galoppbanan=full rulle. Skit kul :D

Nu bär det av in till Lund, jag o tjejorna sticker ut o käkar en bit och dricker lite gott! Sen blir det en lugn ohändelserik helg som väntar..

Ha en fin kväll<3


Kvällens planer!

Sitter här hemma med Julia och vi chillar! Sen ska vi färga hår, göra läxor, äta massa mat och dricka massa te!
Mysmys!

"Man kan inte vara modig om man inte från början är rädd"



RSS 2.0