Brutna beroenden

Nej, som ni kanske förstår vid detta laget så misslyckades jag med mitt "sluta röka". Jag var helt enkelt inte tillräckligt motiverad. Jag är dock motiverad till att bryta min relation med "fäjsbuk". Och vi har inte setts på 2 och en halv dag än så länge. Jag menar jag får självklart titta in, men inte tio gånger om dagen så jag bestämde mig för att vi behövde en paus för varandra.

Hursomhelst har jag haft släkt och vänner nere i helgen. Tvillingarna och jag intog nyöppnade konceptet i Lund som var under all kritik. Inte dit mer lovar jag. Mamma o Syrran var nere också och på lördagen befann vi oss på flyinges bruksprovsgala med middag och premiering av asvhs nygodkända hingstar. Det är alltid kul att ha folk man älskar på besök, det värsta är dock övergiven känslan som intar samma sekund som dem lämnade mig. Men jag hade tänkt att jag skulle ner till släkten i Hbg nu till helgen men det blir till att jobba. Även om det hade vart skönt att komma iväg är det skönt att kunna fylla på kontot med några extra kronor.

Saknar er My, Molly, Soffi o Mammsi !! Kärlek till er

Återkommande fenomen

När prov analkas i skolan finner jag av någon konstig anledning allting runtomkring att plugga mycket viktigare. Saker som att damma ovanpå garderoberna, vika tvätter extra noga, motionera, äta tio mål och vattna blommorna är sådana saker som jag kanske aldrig i hela mitt liv hade gjort om jag inte hade prov i skolan. En annan sak är ungefär 80 % av mina blogginlägg sker när jag ska ha prov. Jag gör alltså saker jag inte tycker om att göra, förutom att äta, när jag ska ha prov. Jag funderar skarpt på hur mitt liv kommer se ut när jag gått ut. Det verkar inte bättre än att jag kommer att bli en förslappad 20 åring i soff-läge. Känns som om att jag borde plugga livet ut för att få saker gjorda. Och om ni inte förstod det så har jag prov imorn.


Bilden har en koppling med texten faktiskt. En sak man inte gör för ofta, som att såga julgransfötter!

RSS 2.0