Listen up

Jag tar en paus nu. Jag har 0 inspiration till att skriva här och jag har ingen som helst tid med att skriva här. Jag kommer ha kvar bloggen men jag kan säga som så att det inte kommer hända något här på ett tag.

Men kan uppdatera er med att jag börjat jobba nu och trivs kanon bra! Min nya chef är jätte trevlig på alla sätt o vis.
Vi ses när vi ses, vi hörs när vi hörs. Ha det fint så länge. Love

Oklar?

Hej gott folk.

Jag är inte riktigt klar i huvudet för att vara 20 år känner jag. Håret är numera gult, orange, rött och vitt. Och inte nog med det är naglarna färgade i någon barnsligt söt rosa färg. Kalla det vad ni vill men det är faktiskt inte åldersnoja, utan jag skulle kalla det för en upptäcktsfärd.

Spenderat hela dagen på Flyinge och det började med en ypperligt trevlig ridlektion på morgonen som faktiskt gick riktigt bra. Ankan befinner sig tydligen i Thailand och det är därför hon inte dykt upp men nästa vecka är hon antagligen tillbaka, ser fram emot det! Jag har dock dragit på mig någon slags halsfluss som jag egentligen borde gå till farbror doktorn med men han är ju så otroligt dyr för studenter som jag, jag hoppas det går över men i värsta fall får jag gå dit imorn ändå, man måste tydligen ha pencillin till skitet annars går det inte över. Ni vill inte se hur det ser ut i min hals just nu, det är ingen vidare trevlig syn kan jag ju tillägga. Annars rullar livet på som vanligt, ska ju som sagt jobba i helgen och min kära moder ska vara så vänlig och ringa och väcka mig då narkoleptiska jag har väldigt svårt för att vakna när alarmet går igång. Det blir en ond cirkel ni vet.. ALARM...snooze....ALARM.... snooze.... ALARM.... "Hmm vad är klockan, JÄRNSPIKAR" och så är det i princip varje morgon, tror det har med åldern att göra.
Love

Uppenbarelse

Jo juste jag fick en sån nu mellan raderna om rättssamhälle och prejudicerade fall.
Folk som pratar om sin partner väldigt gott och fint kanske kläcker ur sig att Jag föll för hans personlighet betyder med andra ord att hennes kille är ful. Detta är människor som inte tror på kärlek vid första ögonkastet eftersom att de tydligen inte tycker att ens vederbörande partner är en snygg guldklimp. Jag tycker det är jätte fint med kärlek för dem som hittat rätt, men come on. Alla vet ju om att man vill ha en någorlunda snygg man vid sin sida. Man ska väll inte behöva skämmas på stan?
Just saying.

Kärlek till mina syskon(jag vet att jag råkade hamna med på bilden också, ignorera detta). Dom är snygga så när de ska hitta partner kommer det att bli Love at first sight.

Plugg och ravioli

Som min fina status uppdatering på facebook avslöjar. Studentlivet är hårt när middagen består av ljummen ravioli och provet man ska ha dagen efter ligger och väntar. Speciellt eftersom att jag bara öppnat boken en gång. Men jag är inte bitter, jag har gjort det valet själv att lägga det på sidan i hopp om att lära mig allt om brott o straff genom att inte läsa något om det. Jag ska därför strunta i paradise hotel ikväll och enbart ägna mig att studera in det jag måste kunna till imorn.

Ja juste, jag har fått jobb! Jag ska börja jobba som en liten extra personal i ett stall här i Flyinge. Första gången blir nu till helgen. Är super taggad och jag kommer INTE försova mig trots att försovningar är en stor del av mitt liv. Jag älskar att sova men ändå är jag uppe halva nätterna, kommer aldrig att förstå mig på det där.
Love

Se så gott man kan sova.

Bloopers

En film med helt fantastiska klipp på hur det kan gå inom den enda riktiga sporten.

http://www.youtube.com/watch?v=oAQC9uv7Ukc

Kom aldrig och säg att ridning är för töntar!

Men fantastiskt, jag bloggar!

Halloj i kylan!

Jag vet, jag vet. Steffi skriv nu har jag fått höra x antal gånger den senaste månaden.
Jag har bara tagit en liten paus förstår ni, är ganska så trött på detta nu men jag känner att jag kommer med det där feting inlägget jag lovade er.

Då ska vi se, vad har jag gjort den senaste tiden då?
-Jag började med att åka hem till Sthlm. Där firades jul, vi åkte pulka efter ponnyn i snön.
-Hemma i sthlm festade jag som aldrig förr. Körde en tredagars all in! Träffade bror min och världens bästa tvillingar My o Molly. Saknar er <3
-Skulle åka hem med Josses kille, min vän Calle på måndagen. Men när vi kommer in i Småland eller rättare sagt Värnamo tankar Calle bensin i diesel tanken. FAIL. Natten spenderades på hotelet och den närliggande puben.
-I SKåne igen, träffade Danne snabbt sen drog jag till släkten i Helsingborg.
-Ajuste i sthlm blev jag sjuk också. Och jag blev inte bättre när jag åkte ner heller.
-Nyårsafton spenderades i soffan hemma hos släkten, lr jag deltog självklart i middag och raketskjutning. Men jag var sjuk. Inte helt okej.
-Åkte tillbaka hem någon dag senare och latade mig.
-Åkte tillbaka till helsingborg. Red lite på morbrors fina hästar, hoppade lite och hade riktigt trevligt som vanligt. Mådde bättre nu. Gick och såg Avatar (igen) med Theresia, Alex, Philip o Freddan. Såg den i 3D, mycket häftigare denna gången. Jag kom även på vem jag ska fråga som vill gå på balen med mig. Återkommer om de.
-Sen åkte jag hem igen till Flyinge, skulle ju gå i skolan. På torsdagen blev det dressyr lektion och på fredagen försov jag mig. Andra skoldagen, känns starkt.
-I fredags hade jag en grym kväll med killarna, hade riktigt roligt!

Vädigt kortfattat kan jag ju säga. Läget med mig nu är väldigt stabilt. Jag är pank som en kyrkråtta, trött på att plugga och ännu tröttare på att söka jobb. Men jag ska inte gnälla. Det blir varmare ute nu.

Och en sak måste jag erkänna. Jag tror jag ska stänga ner bloggen inom kort. Jag är trött på att inte kunna berätta saker jag gjort eller upplevt för mina vänner, släktingar eller andra människor för att "jaa men jag såg det i din blogg". Blir ganska så tröttsamt att ni vet vad jag gör såpass att jag aldrig har något att berätta. Men jag får se hur de blir med det.
Nu ska jag iallafall spendera de närmaste dagarna med att fortsätta att söka jobb och plugga. Så rolig är jag.

Ha det så fint så länge.
Puss

RSS 2.0